yummifood

Gott Nytt År

Publicerad 2015-12-31 14:38:00 i Allmänt/Generally, Drinkar & Vin/Drinks & Wine,

Jag har inte tid att skriva här egentligen men jag tänker ta mig tiden att önska er ett riktigt Gott Nytt År!!! Hoppas ni får en riktigt fin kväll vad ni än hittar på. KRAM.
 
Happy New Year to all of you <3.
 
 

Ett fylligt vin

Publicerad 2015-12-30 21:40:22 i Drinkar & Vin/Drinks & Wine,

Måste bara lite snabbt tipsa er om ett riktigt gott vin. Om du gillar fylliga viner kommer du älska detta! Det är flaskan till vänster som heter "Siro". Ekologiskt från Italien, nr 2567 på SB och kostar 109:-. Köpte även dom andra två idag som jag aldrig testat förut och öppnade flaskan till höger för att smaka, helt okej men ingen wow känsla kanske. Någon som testat något av dessa viner?

Nyårsdrink

Publicerad 2015-12-30 10:11:00 i Drinkar & Vin/Drinks & Wine, Dryck alkoholfri/Drink alcohol-free,

Nyår imorgon och jag ska försöka komma på någon god drink att trolla till kvällen till ära. Iofs är det även jag som ska trolla till middagen men klart man ska ha något gott att smutta på samtidigt. Jag har några ideér men vi får se vad det slutar med, blir nog bra vilket som.
 
Jag gillar drinkar som är riktigt friska och fräscha med lime, citroner, mynta, färska bär etc samt mycket is. Det gäller att släppa fram sin lekfullhet och testa sig fram:).
 
Har ni några goda drinkar planerade för morgondgen eller är de champagne som gäller?
 

Om

Min profilbild

Linda

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela