yummifood

Starta matkanal på Tuben?

Publicerad 2016-01-29 08:55:00 i Allmänt/Generally,

God Morgon på er, känner mig lite trött idag men måste försöka få upp receptet på sockerkaksbakelse som jag la upp en bild på @ instagram (yummif00d) för 2 dagar sedan då det var väldigt populärt.. Jag har funderat ett tag på att starta youtube kanal och igår fick mina stackars följare på snapchat (@ sweetkay78) vara testpiloter för det då jag körde en "First Impression" på månadens box ifrån Delikatessboxen. Kanske blev lite mycket MEN det är väl bara sluta följa mig om man inte vill se, enklare än så är det inte. Det ligger fortfarande kvar för dom som vill se det men annars har jag även sparat ned alla dom klippen så skulle kunna försöka klippa ihop det om någon vill se..
 
Så vad skulle min youtube kanal handla om då, jo massa mat så klart.. Jag har även fått förfrågan av en kock i Stockholm om vi skulle köra ihop men blir lite meckigt med tanke på avståndet mellan oss men vore ju sjukt kul att bjuda in olika profiler, laga mat, tips & trix, köra first impression på nya produkter, filma från events etc. Vad tror ni?
 
Måste börja med att köpa ett bättre minneskort till kameran samt ljus, kommer köra på softbox. Har ni tips på bra ljusutrustning så tar jag gärna emot det, har kollat på några redan men man kan aldrig få för få tips. Sen skulle jag ju behöva en ny datorn, MAC men det finns då inga pengar till det just nu så tips på ett bra redigeringsprogram vore toppen.
 
Nej nu lär jag sätta igång med inlägget annars kommer det aldrig upp..Hej så länge!

Kommentarer

Postat av: rememberthiis.blogg.se

Publicerad 2016-01-29 09:10:49

Oh det hade varit kul :) hade följt dig

Svar: KUL =)
Linda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela