yummifood

Help wanted!

Publicerad 2011-01-23 09:21:06 i Allmänt/Generally,

Nästa helg så ska jag bjuda 4 st på middag hemma hos mig och jag har lite beslutsångest vad sjutton jag ska bjuda på. Tror jag har förrätten klar, sen har jag nog själva köttet klart till varmrätten men har lite beslutsångest ang tillbehören. Om jag ska göra en rotfruktsgratäng kanske? Tips på goda och lite annorlunda tillbehör till en smakrik köttbit mottages gärna. Är lite less på typ klyftisar, pot.gratäng etc..

Sen var det de här med dessert också, har velat testa att göra en chokladfondant men är rädd för att det kan bli lite mastigt efter alla rätter, ja eller misslyckas också. Tips på någon god dessert mottages också! Har väll funderat på både pannacotta, creme caramell, chokladtryffel m chili & ingefära i skål etc..

ÅH varför måste jag ha sån beslutsångest!?

Goodiebag

Publicerad 2011-01-20 19:44:58 i Allmänt/Generally,

Jag fick en kasse med mig med DanSukker produkter hem ifrån jobbet igår. Det var försäljaren som var in och han hade denna lilla godispåsen med åt mig;). Det uppskattas verkligen så det är väll dags för lite bakning här hemma snart och att göra egen marmelad. Tror att jag ska göra en Lemon Curd som jag gjorde idag i Maxi köket för den var swein god.

Kommer lägga upp receptet på den bara jag kommer ihåg att ta hem receptet;)

Chokladfondant kommer jag även att försöka mig på nästa lördag för första gången i mitt liv, hoppas på succé!

Bilder och recept kommer..

bloglovin

Om

Min profilbild

Linda

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela